top of page
  • Writer's pictureJimi Oksa

Tulevaisuuden verkkokaupassa ahkeroi tekoälybotti - Intellifyn botit ovat saatavilla verkkokauppaasi!




Verkkokauppiaat huomio!


Meillä on vielä muutama paikka vapaana tekoälybottiamme testaukseen verkkokauppasi nettisivuilla. Laita viestiä info@intellify.fi, jos haluat päästä mukaan tammikuussa 2024 starttaavalle testausjaksolle!


Etsimme verkkokauppoja, jotka ovat kiinnostuneita tekoälybotin jatkuvasta palvelusta. Ja vastaus on kyllä, tämä testijakso on verkkokaupallesi ilmainen.


Mitä tekoälybotti voi tehdä?


Tammi-helmikuun testissä tarjoamme tekoälybottia vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin liittyen esimerkiksi palautuksiin tai yleisiin asiakaspalveluun saapuviin kysymyksiin. Tekoälybotti koulutetaan aina yrityksen omilla tiedoilla ja tavoitellun asiakaspalvelutarpeen mukaan. Botti voidaan kouluttaa samalla myös tuote-esittelijäksi pientä lisämaksua vastaan.


Samaa teknologiaa voidaan hyödyntää myös sisäisessä koulutuksessa tai asiantuntijatyössä esimerkiksi perehdyttämisessä tai botti voidaan harjoittaa vastaamaan jonkin yrityksen toiminnan osa-alueesta. Vastaavaa tekniikkaa hyödynnetään jo useissa yrityksissä Suomessa. Kysy lisää, autamme sinua tarpeidesi mukaan: info@intellify.fi

6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page